onsdag 28. desember 2011

Nytt liv i bloggen

Denne bloggen opprettet jeg i 2009 som et ledd i at jeg fikk i oppdrag å undersøke litt rundt forskjellige programmer man kunne bruke til å lage skjermvideoer. Jeg brukte den også på et kurs i blogging som jeg hadde for lærere ved Ringerike videregående skole. Bloggen er ikke oppdatert etter dette.   I forbindelse med at jeg nå tar kurset "IKT i læring og vurdering" har jeg fått i oppgave å opprette en blogg, og da tenkte jeg at jeg like godt kunne bruke denne. Her vil jeg reflektere rundt oppgaver jeg får på kurset og vil også trekke fram de nyttigste tingene jeg lærer. Forhåpentlig kan dette også være til nytte for andre.

:-)

3 kommentarer:

 1. Hei, like greit å blåse liv i gammel blogg:) Oversiktlig og innbydende å lese:)Det blir spennende å lese om hverandres erfaringer og refleksjoner utover våren, kjekt å være igang med alt!Det blir nok mange gode faglige innspill. Lykke til med studier!

  SvarSlett
 2. Fint med nytt liv i gamle bloggar :)

  SvarSlett
 3. Hei

  Du blåste liv i bloggen igjen? Jeg fant siden din med forslag til å lage blogg i undervisningen, og nå skal vi prøve det før sommerferien. Tusen takk for tips her:-) Håper du fortsetter å blogge! Nå har jeg som du vet nettopp begynt:-)

  SvarSlett